Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 2016

     - Την 26-6-2016 Εορτή των Αγίων Πάντων, εορτάσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή η ημέρα τιμής των Αποστράτων Αστυνομικών.
     - Στην δέηση προς τιμή των Αποστράτων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και πλήθος μελών.
     - Επίσης παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.ΜΕΤΙΟΣ Χρήστος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Ταξίαρχος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Διοικητής της 29ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχος ΝΙΖΑΜΗΣ Νικόλαος, ο Διοικητής της ΧΧΙ Ταξιαρχίας Ταξίαρχος ΜΟΣΧΟΣ Κοσμάς, η υπηρεσιακή Ιατρός Αστυν.Διευθύντρια ΤΣΟΥΛΙΑΓΚΑ Σοφία, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυν.Υποδ/ντής ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αστυνομίας Αστυνομικός Υποδ/ντής ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Χρήστος , εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης (Ι.Ρ.Α.) και άλλοι εν ενεργεία Αστυνομικοί.
     - Μετά το πέρας της δέησης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου παρατέθηκε μικρή δεξίωση  και αναγνώσθηκε η Ημερησία Διαταγή του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Αργυρίου.
     ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                          Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                       
              ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ  Αργύριος                        ΤΣΙΡΩΖΗΣ Δημήτριος



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου