Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ - ΡΟΔΟΠΗΣ

1.      Την 4-5-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 παραμονή της εορτής της Μεγαλομάρτυρος ΑΓΙΑΣ  ΕΙΡΗΝΗΣ Προστάτιδας του Συνδέσμου μας, στο Παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στον Οικισμό Αρριανών Σαπών  Ροδόπης τελέσθηκε ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ μετ’ αρτοκλασίας και περιφορά της Ιεράς εικόνας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, πολλών Ιερέων της περιοχής και πληθώρας μελών και φίλων του Συνδέσμου μας, συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Σαπών
2.      Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το Διοικητικό  Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Σαπών κ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Διοικητής της 29ης ΤΑΞ Ταξίαρχος κ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ο Διοικητής της ΧΧΙ Ταξιαρχίας  Ταξίαρχος κ.ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ Λάζαρος, ο Υποδ/ντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυν. Υποδ/ντής ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, ο Αστυν.Υποδ/ντής ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Χρήστος Υποδιοικητής Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ο Αναπλ. Δ/του Α.Τ Σαπών Υπαστυν.Α΄ ΚΟΤΖΙΑΣ Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων  Αστυνομικών Ν.΄Εβρου κ.ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης μαζί με τον Αντιπρόεδρο  κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ευστράτιο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Ροδόπης  κ.ΠΑΝΤΕΛΑΣ Δημήτριος, ο Γενικός Γραμματέας  του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ» κ. ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεοφάνης, ο Γεν. Γραμματέας της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης, η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης (ΙΡΑ) Ροδόπης κ. ΣΚΕΥΑ Ζωή με το μέλος κ. ΔΡΟΣΟ  Χαράλαμπο.
3.      Μετά το πέρας των εκδηλώσεων παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα Αρριανών, για όλους όσους παρευρέθησαν.
4.      Την 5-5-2017 κυριώνυμη ημέρα της Αγίας Ειρήνης στον ίδιο χώρο τελέσθηκε θεία λειτουργία.-
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                   Ο    Π ρ ό ε δ ρ ο ς                                         Ο Γενικός Γραμματέας
                              

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ  Αργύριος                                    ΤΣΙΡΩΖΗΣ Δημήτριος




 


 

  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου