Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ
 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ
     ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
        «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ»
(Ι.Ρ.Α.)




     Κομοτηνή, 6 Φεβρουαρίου 2018
                                
                                       Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

-        Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Πρωτοχρονιάτικος χορός της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Ν.Ροδόπης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Ροδόπης, στο κέντρο διασκέδασης «Ποσειδώνιο» το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 .
-        Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ  Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηναίων κ. ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, όπου και μας μετέφερε τις ευχές του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ  Νικολάου, ο ΛΙΑΠΗΣ  Ευάγγελος Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης,  δύο εκπρόσωποι της Ι.Ρ.Α. του Κύρκοβου Βουλγαρίας και δύο εκπρόσωποι από την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης.
-        Την τελετή κοπής βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.
-        Τα διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό, καθώς και αυτούς που μας προσέφεραν τα Δώρα.  

ΓΙΑ ΤΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
               ΣΚΕΥΑ ΖΩΗ                        ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου