Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019



1999 - 2019     20  Χ Ρ Ο Ν Ι Α
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ





ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

Α Ι Τ Ο Υ Μ ΑΙ
Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση θεραπείας, κατά το τυπικό και ουσιαστικό μέρος αυτής και σε όλο το αιτητικό της. Ειδικότερα:

        I.            Να ακυρώσετε το «Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα Πληρωμής Σύνταξης» μηνός Ιανουαρίου 2019, και των όμοιων αυτού  επόμενων μηνών που ενδεχομένως θα εκδώσετε στη συνέχεια, και  που με αφορούν, για τους λόγους που αναφέρω ανωτέρω και κυρίως επειδή ΔΕΝ αποτελούν  συνταξιοδοτική απόφαση, ΔΕΝ συνιστούν  ατομική διοικητική πράξη κατά τις απαιτήσεις του νόμου και ΔΕΝ ελήφθησαν υπόψη τα αναγκαία στοιχεία για τον ορθό επανυπολογισμό-αναπροσαρμογή τής σύνταξής μου, γεγονός που μου στερεί το δικαίωμα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων μου ενώπιον Αρχών και Δικαστηρίων.

     II.            Να συμπεριλάβετε για τον επανυπολογισμό της ανταποδοτικής μου σύνταξης αλλά και για τον καθορισμό της προσωπικής διαφοράς ,   το σύνολο των  μηνιαίων αποδοχών που έλαβα ως  ασφαλισμένος που  νοείται το άθροισμα των μηνιαίων αποδοχών που υπόκεινται σε εισφορές, καθ’ όλη τη διάρκεια του ασφαλιστικού μου  βίου, συμφώνως και με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ)1891/2019,  ήτοι δεκατέσερις  (14) μήνες κατ’ έτος και όχι δώδεκα (12) ως εσεις εσφαλμένως υπολογίσατε ή επανυπολογίσατε.

   III.            Να διορθώσετε τα ζητήματα αντισυνταγματικότητας που προέκυψαν από τις ανωτέρω αποφάσεις του ΣτΕ και  ως προς τα ποσοστά  αναπλήρωσης  που προβλέπει ο νόμος 4387/12-05-2016, βάσει των οποίων  υπολογίσατε  το  ανταποδοτικό κομμάτι της  κύριας σύνταξης των νέων συνταξιούχων και  εφαρμόστηκαν και   για τον  επανυπολογισμό και των καταβαλλομένων  δικών μου παλιών συντάξεων.

  IV.            Να εκδώσετε και να μου  κοινοποιήσετε Νέα Συνταξιοδοτική Απόφαση (τροποποιητική),  κατά τα ανωτέρω, στην συνέχεια και προς συμμόρφωση και με τις ανωτέρω πρόσφατες  αποφάσεις του ΣΤΕ υπ΄αριθμ. 1889/2019 , 1890/2019 και 1891/2019, αλλά και το Πόρισμα -Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη υπ’αριθ. 261704/31031/24-6-2019, που να περιέχουν όλα τα κατά τον τύπο, την ουσία και το περιεχόμενο νόμιμα χαρακτηριστικά.

     V.            Μου επιστραφούν εντόκως, τα επί πλέον αχρεωστήτως, κατά τα ανωτέρω,  παρακρατηθέντα από την υπηρεσία σας χρηματικά ποσά, από 01 Ιανουαρίου  2019 και εντεύθεν.









                                         ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

-Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας σας ενημερώνει ότι, μέχρι στις 30 Νοεμβρίου 2019 θα πρέπει να υποβάλλουμε Αίτηση θεραπείας στον Ε.Φ.Κ.Α., κατά του μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος πληρωμής κύριας σύνταξης.
Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, στην αίτηση πλην των άλλων στοιχείων παρακαλούμε να συμπληρώσετε και τους λόγους που αναφέρονται στο έγγραφο της Π.Ο.Α.Σ.Α.
Όσα μέλη αδυνατούν να συμπληρώσουν μόνοι τους την σχετική αίτηση, η ΑΛΜΠΑΝΙΔΟΥ Σταυρούλα, λογίστρια , Χρήστου Τσούντα 10, τηλέφωνο επικοινωνίας 25310 20053 και 6977592519 δέχθηκε να ολοκληρώσει την διαδικασία με το κόστος πέντε (5) €.
                                                                                                              


                                                    Με εκτίμηση
Για το διοικητικό Συμβούλιο          


  Ο  Π ρ ό ε δ ρ ο ς                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ Ιωάννης                                        ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου