Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ (Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ)

Λ. Δημοκρατίας 3 T.K. 69133 Κομοτηνή e-mail:

sasarodopis1999@gmail.com Ιστοσελίδα: sasanrodopis.blogspot.com

Τηλέφωνα: 25310-83274 ΦΑΞ: 25310-33190

 

                                                          Κομοτηνή  28 Νοεμβρίου  2022                

                                               

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Την 25-11-2022 και ώρα 17:00΄στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου μας.

Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν οι:

Ο  Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Γεώργιος, υποδιοικητής της Σχολής Αστυνομίας, η Αστυνόμος Β΄ΖΟΥΠΗ Κορίνα, Αναπληρώτρια Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο Γ. Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτριος, ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος και από την  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Ροδόπης τα μέλη ΜΗΝΤΙΟΥΡΗΣ Στέργιος και ΖΑΡΑΣ Χρήστος.

Επίσης μετά από πρόσκληση μας  παραβρέθηκε ο καρδιολόγος ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Γεώργιος, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πρόληψη της Στεφανιαίας νόσου της καρδιάς, στο τέλος της ομιλίας του μας πρότεινε φιλική τιμή για τα μέλη του Συνδέσμου μας.

Ακόμη έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν ( προσωπική διαφορά, επικείμενες αυξήσεις και προσφυγές).

 Ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ. 

Τέλος εγκρίθηκε ψήφισμα με τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.

 

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Τσαβδαρτζής Ιωάννης                               Μπαμπαλής Χρήστος

 

 

                                                                       

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 

ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ( Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ)

 

1.    Άμεση διακοπή της παράνομης κράτησης στο μέρισμα του Μ.Τ.Σ. που γίνεται σύμφωνα με το Ν.4093/12 και η οποία έχει καταργηθεί με το Ν. 4387/16, καθώς και την επιστροφή των κρατήσεων στους δικαιούχους από το 13/05/2016 μέχρι σήμερα. Επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.

2.    Άμεση απόδοση της εισφοράς υπέρ συλλογικών οργάνων συνταξιούχων, που καθιερώθηκε με το άρθρο102 του Ν.4387/2016 με αδικαιολόγητη καθυστέρηση , έχει υπερβεί τα πέντε χρόνια.

3.    Επέκταση των δικαιούμενων παροχών από το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας από 10 σε 15 έτη για τους συναδέλφους που αποστρατεύονται.

4.    Άμεση εφαρμογή του άρθρου 45 Ν.4256/2014 που αφορά την οικονομική ενίσχυση των επικουρικών Ταμείων από τα πρόστιμα της Τροχαίας.

5.    Να δοθεί δυνατότητα στους συνταξιούχους Αστυνομικούς να διδάσκουν στις Σχολές Αστυνομίας , ώστε να μην χάνεται η μεγάλη και πολύτιμη εμπειρία τους.   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου